Marcinkevičius




Pasitikrinkite savo sveikatą

fonendoskopasGera sveikata svarbu tinkamai pasirūpinti. Tai didžiausias gyvenimo turtas, kurio neįsigysi už jokius pinigus, tad tinkamai į ją investuojant, skiriant pakankamai rūpesčio, vėliau problemų tikimybė gerokai mažesnė. Lygiai taip pat yra ir su dantų sveikata – tik kasdienė kruopšti priežiūra yra patikimiausias įmanomas būdas išvengti nemalonių skausmų ir susirgimų.

Toliau skaitydami sužinosite apie šeimos medicinos klinikoje teikiamas paslaugas, pradedant įvairių sričių odontologija, baigiant išsamiais diagnostiniais sveikatos patikrinimais.

Odontologijos paslaugos

Odontologijos procedūros labai įvairios, pritaikytos skirtingiems atvejams. Tai ir profilaktinės priežiūros procedūros, ir estetinės procedūros, ir gydomosios. Tad kiekvienu atveju Jums padės specialistai. Kreipkitės tiek tada, kai reikalinga burnos higiena ar dantų balinimas, estetinis plombavimas, tiek susiduriant su dantų skausmu, šaknų kanalų gedimais, kai reikalingos įvairios korekcijos, implantai. Teikiamos ir burnos chirurgijos paslaugos, kuomet raunami retinuoti (neišdygę) ar protiniai dantys, atliekamos kitos, sudėtingesnės chirurginės procedūros.

Didelis dėmesys šeimos klinikoje skiriamas ne tik suaugusiems, bet ir vaikų dantukų gydymui. Su vaikais dirba patyrę odontologai, atliekamas nuskausminimas, kad mažyliai patirtų kuo mažiau diskomforto.

Profilaktinės procedūros šeimos klinikoje

Turint nuogąstavimų dėl savo sveikatos, visuomet galima pasitikrinti. Šiuolaikiniai medicininiai tyrimai labai pažangūs ir leidžia laiku diagnozuoti kone visas įmanomas ligas, net pačias sunkiausias. Tai patikimas būdas užkirsti joms kelią laiku.

Sveikatos patikrinimai pirmiausia atliekami pradedant kraujo tyrimais. Kraujo tyrimai suteikia pakankamai išsamią informaciją apie organizmo būklę ir galimus pavojus. Norint daugiau specifinės informacijos apie vienus ar kitus organus, organizmo sritis, atliekamos išsamios sveikatos tikrinimo programos pagal poreikį. Diagnostikai naudojama moderni įranga ir dirba patyrę savo sričių specialistai, todėl gaunami itin tikslingi rezultatai.

Šeimos gydytojai taip pat pasirūpins medicininėmis pažymomis, sveikatos patikrinimais įmonių darbuotojams, taip pat vairuotojams ar vaikams, kai juos reikia išleisti į darželį ar mokyklą.

Pasirūpinkite savo sveikata atlikdami reikiamus tyrimus! Jūsų laukia platus medicininių paslaugų asortimentas visai šeimai.

Daugiau apie odontologijos ir šeimos medicinos paslaugas sužinosite: https://vingioklinika.lt/

24-12s

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode